Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner Save The DuckBanner Save The Duck

Save The Duck

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Save The Duck assortiment

Save the Duck: Duurzame, diervriendelijke en stijlvolle kleding

Save the Duck is een Italiaans modemerk dat in 2012 werd opgericht met als doel duurzame en diervriendelijke kleding te maken. Het merk maakt gebruik van innovatieve technologieën en materialen om een ​​milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde collectie te creëren. De stijlvolle en comfortabele kleding van Save the Duck wordt steeds populairder bij bewuste consumenten die op zoek zijn naar mode die zowel goed is voor het milieu als voor de dieren.

Lees hier meer over Save The Duck

Save the Duck heeft een missie om het welzijn van dieren te beschermen en te bevorderen. Het merk gebruikt geen dierlijke materialen in zijn kleding en accessoires en heeft daarom het PETA-keurmerk verkregen. Het merk heeft ook een partnerschap met het World Animal Protection Fund, dat strijdt voor het welzijn van dieren over de hele wereld.

Het merk maakt gebruik van technologische innovaties, zoals Plumtech®, om kleding te maken die warmte-isolerend en waterafstotend is zonder dat er dieren aan te pas komen. Plumtech® is een synthetisch materiaal dat dezelfde voordelen biedt als echte dons, maar zonder dat er ganzen of eenden voor hoeven te worden geplukt. De kleding van Save the Duck is daarom niet alleen diervriendelijk, maar ook hypoallergeen, lichtgewicht en ademend.

Save the Duck biedt een uitgebreide collectie aan kleding voor mannen, . De collectie omvat jassen, jacks, vesten, bodywarmers, broeken en accessoires, die allemaal beschikbaar zijn in verschillende kleuren, stijlen en maten. De kleding van Save the Duck is perfect voor verschillende gelegenheden, van sportieve outdooractiviteiten tot elegante avondjes uit.

Het merk heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Save the Duck maakt gebruik van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen en katoenresten, om nieuwe kleding te maken en heeft ook een Zero Impact-certificering ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieprocessen. Het merk zet zich ook in voor het minimaliseren van afval en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Kortom, Save the Duck is een Italiaans modemerk dat zich richt op duurzaamheid, diervriendelijkheid en stijl. Het merk maakt gebruik van innovatieve technologieën en materialen, zoals Plumtech®, om kleding te maken die warm, comfortabel en milieuvriendelijk is.